Teen Okla arestat în parcelă de fotografiere școală

December 15, 2012
De ore înainte de un om înarmat a deschis focul într-o școală elementară Connecticut, poliția din Oklahoma a arestat un adolescent pentru că ar fi complot pentru a ataca scoala lui mare și încearcă să recruteze colegii să-l ajute.

Poliția din Bartlesville, o comunitate aproximativ 40 de mile nord de Tulsa, arestat de 18 de ani, Sammie Eaglebear Chavez puțin timp înainte de ora 5 dimineața de vineri pe taxele de conspiratie pentru a provoca vatamari corporale grave sau deces. El a rămas în închisoarea de la Washington County pe sâmbătă pe 1 milion dolari obligațiuni, și el se datorează în instanță 11 ianuarie.

Documentele judiciare nu a lista un avocat pentru Chavez, și apelurile la un număr de documente enumerate în instanță ca sa ajuns la un mesaj înregistrat spunând linia nu a fost disponibil.

Layne Jones, un asistent principal de la școală, a alertat poliția să presupusul complot joi, potrivit unui comunicat cauza probabila. Un student a spus autorităților că Chavez a încercat să "recruteze alți studenți -l ajute cu realizarea unui plan de a atrage elevii în sala școlii, unde a planificat să înceapă împușcare-le după înlănțuirea ușile închise", a declarat poliția.

"Sammie încercat să recruteze alți studenți -l ajute cu realizarea unui plan de a atrage elevii în sala școlii, unde a planificat să înceapă împușcare-le după înlănțuirea ușile închise", Bartlesville Poliția locotenent Kevin Ickleberry a scris în declarație.

Chavez a spus studenților intenționa să plaseze bombe la uși pe care el ar detona atunci când poliția a sosit, și el amenințat că o omoară elevii care nu au dorit să i se alăture, poliția a scris.
 

Shooter un mister pentru vecinii și colegii foști

December 15, 2012
Chiar și pentru vecinii săi, pistolarul care a masacrat 26 de copii și educatori de la o scoala elementara aici rămâne oarecum de un mister.

"Vreau să știu mai multe", a declarat Len Strocchia, care trăiește mai puțin de jumătate mile departe de casa lui shooter.

Autoritățile spun Adam Lanza, 20, a ucis mama, Nancy Lanza, de la lor de bine-to-do acasă vineri dimineața, înainte de conducere la Sandy Hook elementar unde a luat cu asalt în și comis una dintre cele mai grave atacu...

Continue reading...
 

Boc și întreaga conducere PDL demisionează în urma înfrângerii de strivire electorală

October 23, 2012
În urma unei reuniuni maraton care martora unor lovituri fără precedent de avion și argumente grele, președintele Partidul Liberal Democrat (PDL), împreună cu întreaga conducere a demisionat aseara. Emil Boc a spus că nu va candida pentru un nou mandat de presedinte de partid. PDL va fi condus de o conducere interimară până la un Congres vor alege noii săi lideri. "Atât președintele partidului și Biroului Permanent Național își asumă responsabilitatea pentru rezultatul ale...
Continue reading...
 

AM pentru a vizita Auschwitz-Birkenau în timp ce în Polonia

October 23, 2012
Premier Victor Ponta va vizita Polonia în acest weekend, la invitația Premierul polonez Donald Tusk, biroul Cabinetului de presă informează astăzi (vineri). În timpul vizitei sale în Polonia privat, PM va vizita Muzeul de lagăr nazist de fostul Auschwitz-Birkenau. În Varșovia, Ponta și Tusk va participa meci de fotbal din Euro 2012 între Polonia și Republica Cehă. Potrivit unor surse apropiate cabinetului, Tusk a invitat Ponta la Varșovia după ce l-au întâlnit pentru prima d...
Continue reading...
 

Samsung contestă Apple 1 miliard de dolari verdictul de atribuire de brevet

October 3, 2012
Samsung a solicitat o nouă procedură de un caz recent litigiu de brevet, susținând maistrul juriul a "nu a reușit să răspundă la întrebările [] sincer" și ar fi fost părtinitoare.

Un tribunal din California acordat Apple a $ 1.05bn 652m) în despăgubiri, după decizia mai multe software-ului său și tehnologii de proiectare a fost încălcat.

Samsung a afirmat, de asemenea, faptul că multe dintre deciziile judecătorului au fost "nedrept".

Apple încearcă să crească dime...

Continue reading...
 

De înaltă definiție reacție CCTV camere de risc, avertizează câine de pază din Marea Britanie

October 3, 2012
High-definition televiziune cu circuit închis (CCTV), ceea ce a dus riscă o reacție publică, în conformitate cu comisarul guvernului Marii Britanii de supraveghere.

Andrew Rennison a declarat pentru ziarul Independent "tehnologia a depasit capacitatea noastra de a reglementa aceasta".

Camere de supraveghere acum oferă până la 29 megapixeli, depășind multe camere folosite de fotografi profesioniști.

Cifrele sugerează producătorului nu va fi 129,299 HD camerelor CCTV în Marea ...

Continue reading...
 

Egipt pentru a anunţa rezultatele alegerilor duminică

June 23, 2012

CAIRO (AP) – Egipt va lansa rezultatele de la alegerile prezidenţiale contestate duminică, a ţării de sus alegeri oficial al Comisiei a spus – un anunt care va pune capăt al ţării cumplit incertitudine despre cine este castigatorul oficial, dar promite nici o rezoluţie lupte pentru putere între islamişti, facţiuni militare şi altele.

O adunare de secular-simpatizante politicieni au criticat, sâmbătă ceea ce au spus ei a fost SUA, implicare în numele a Frăţiei Musulm...


Continue reading...
 

Ce urmează pentru Jerry Sandusky după proces?

June 23, 2012

Un juriu a luat mai puţin de două zile pentru a găsi Jerry Sandusky vinovat de 45 de 48 capete de acuzare de abuz sexual asupra copilului, dar judecătorul va avea nevoie de timp considerabil mai mult pentru a decide pedeapsa.

Judecătorul John Cleland a comandat un raport de pre-condamnare, care va dura de la una la doua luni pentru a finaliza.

In acest timp, Sandusky va fi examinat de către Consiliul de stat sexual de evaluare a infractorilor pentru a decide dacă el trebuie să fi...


Continue reading...
 

Cerere Leveson: judecător sa plâns despre Michael Gove

June 17, 2012

Lord Justice Leveson sa plâns Marea Britanie funcţionarului public de sus, după un ministru de cabinet au exprimat îngrijorarea cu privire la ancheta sa in presa, aceasta a apărut.

Educaţie Secretarul Michael Gove a declarat în februarie că dezbaterea în jurul valorii de audieri ar putea eroda libertatea de exprimare.

Care a determinat judecătorul să contacteze de cabinet Sir Jeremy Heywood.

Lord Justice Leveson se înţelege a fi îngrijorat de faptul că, dacă domnul Gove v...


Continue reading...
 

Beneficii pentru izbitoare cu salarii mici ca muncitorii să fie axate

June 17, 2012

Low-plătite lucrătorilor care iau la grevă nu vor mai avea salariile lor au depasit de stat, miniştrii spun.

Lucrătorii de pe până la £ 13,000 pe an poate solicita lucrează în prezent credite fiscale pentru a suplimenta veniturile lor, chiar şi atunci când iau parte la acţiuni sindicale.

Dar de la anul viitor nu va fi nici o creştere a beneficiilor în cazul în care venitul unui lucrător scade din cauza grevei de acţiune.

TUC a spus că a fost o “medie-spirit”, mişcar...


Continue reading...
 

Categories

This free website was made using Yola.

No HTML skills required. Build your website in minutes.

Go to www.yola.com and sign up today!

Make a free website with Yola