Browsing Archive: June, 2011

2.686 de poliţişti vor asigura ordinea la Bacalaureat

Posted by ServereCs on Wednesday, June 29, 2011,

Un număr de 2686 de poliţişti vor fi mobilizaţi în zilele următoare pentru a menţine ordinea şi pentru a preveni eventuale incidente în zona liceelor unde vor avea loc probele examenului de bacalaureat din acest an.

Conform unui comunicat al Poliţiei Române, începând de mâine, din ziua în care elevii vor susţine proba scrisă la limba şi literatura română, poliţiştii vor începe misiunile în apropierea şcolilor.

Astfel, vor veghea la desfăşurarea în condiţ...


Continue reading ...
 

Politica românească plină de neveste, soţi, socrii şi fraţi

Posted by ServereCs on Wednesday, June 29, 2011,

Puţină lume a remarcat probabil că în lumea politică dâmboviţeană există clanuri de familie, de la cel mai înalt nivel şi până la simplu deputat sau senator. Găsim pe scena politică, taţi şi fiice, soţi şi soţii, dar şi fraţi, socrii sau gineri, clanuri care decid soarta celor 22 de milioane de români.

Probabil cel mai cunoscut cuplu politic este cel prezidenţial, unde tatăl este preşedintele României, iar copilul este europarlamentar. E vorba despre Trai...


Continue reading ...
 

Dăm la CE înapoi 3 milione de euro, din cauza pesedistului Cristian Rizea

Posted by ServereCs on Tuesday, June 21, 2011,

Până la finalul acestui an, Comisia Europeană, CE, va solicita României rambursarea altor 2 milioane de euro, pe lângă milionul cerut deja printr-o notificare trimisă pe 5 aprilie Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret, ANSIT.

Dennis Abbott, purtătorul de cuvânt al Comisarului European pentru Educatie, a declarat că este vorba de sume necheltuite sau neeligibile din cadrul Programului Tineret din perioada 2002-2005, când director ANSIT era actualul deputat PSD...


Continue reading ...
 

Prinţesa Brianna Caradja ar putea fi executată silit de cimitirul Bellu

Posted by ServereCs on Tuesday, June 21, 2011,

Criza pare că a afectat-o şi pe prinţesa Brianna Caradja. Potrivit site-ului STL.RO prinţesa este pe cale să fie executată silit, de reprezentanţii cimitirului Bellu. Se pare că Brianna n-a mai plătit de ani buni banii necesari pentru întreţinerea mormântului familiei.

În cimitirul Bellu din Capitală se odihnesc străbunicii prinţesei şi fratele bunicului ei. Brianna Caradja ar fi trebui să vireze în fiecare an o sumă de bani în conturile Administratiei Cimitirel...


Continue reading ...
 
 

Categories

This free website was made using Yola.

No HTML skills required. Build your website in minutes.

Go to www.yola.com and sign up today!

Make a free website with Yola