Browsing Archive: November, 2010

Cristi Pulhac se bucură că a scăpat de problemele financiare din ţară: ”Aere de vedetă sunt doar în România”

Posted by ServereCs on Friday, November 26, 2010,

Fostul dinamovist Cristian Pulhac(26 de ani) a debutat duminica trecută În ”Primera Division” pentru noua sa echipă, Hercules, în meciul din campionat contra lui Espanyol (0-3). Fotbalistul e împrumutat de ”roş-albi” la trupa iberică pentru suma de 250. 000 euro. După 12 etape, trupa din Alicante e pe locul 14 (din 20), cu 12 puncte acumulate.

Libertatea: De ce ai jucat abia acum într-un meci oficial de campionat? Nu te-ai acomodat?
Crisit Pulhac: Faptul că n-am juc...


Continue reading ...
 

Octavian Bellu nu-şi mai duce gimnastele în cantonamet: “Avem multă treabă în sală”

Posted by ServereCs on Friday, November 26, 2010,

Cu ani în urmă, Octavian Bellu antrenorul coordonator al lotului feminin de gimnastică obişnuia ca în fiecare iarnă să-şi ducă elevele într-un cantonament montan, în Poiana Braşov. Pentru acest an, valorosul tehnician a renunţat la această tradiţie a cantonamentului de la munte, explicând pentru Libertatea motivul luării acestei decizii.

“Timpul ne presează. Nu ne permitem acum să întrerupem pregătirea în sală. Competiţiile din 2011 bat la uşă. Fiecare zi...


Continue reading ...
 

O coafeză cu sâni imenşi a renunţat la foarfecă pentru modelling topless

Posted by ServereCs on Saturday, November 20, 2010,
Terry Jane a fost coafeză o vreme, până când a realizat că dacă tot are sânii imenşi poate să câştige bani expunându-şi trupul.

Tânăra de 21 de ani poartă la sutien măsura 34JJ şi nu a apelat la chirurgia plastică pentru a avea un bust atât de impresionant. Femeia a început să pozeze topless şi numele ei se regăseşte şi pe multe site-uri dedicate adulţilor, chiar dacă nu este vorba despre cele mai deocheate
Continue reading ...
 

CRBL îşi doreşte şi un băieţel. Soţia însă nu mai vrea copii

Posted by ServereCs on Saturday, November 20, 2010,
CRBL şi soţia sa, Elena, şi-au botezat, duminică, fetiţa Alessia Ecaterina, la Biserica Sf. Ecaterina, din Capitală. Cântăreţul a declarat că a fost un eveniment cu totul şi cu totul deosebit şi a mai spus că i-ar plăcea să aibă şi un băieţel sau chiar încă o fetiţă.

“Petrecerea fost ca un bairam aşa, ca pe vremuri. Invitaţi au fost prietenii apropiaţi şi familia. A fost o petrecere rapidă că de azi (luni - n.r) a început postul şi nu am putut să ne lun...
Continue reading ...
 

Bendeac s-a îndrăgostit la prima vedere

Posted by ServereCs on Thursday, November 11, 2010,

Există situaţii în care chiar şi oamenii de televiziune nu au cuvintele la ei. Astfel s-a întâmplat şi cu Mihai Bendeac, actorul care s-a îndrăgostit de curând de o persoană trecătoare în viaţa lui dar nu a putut să-i spună acesteia că o place.

Mihai Bendeac s-a îndrăgostit recent la prima vedere. “Vi s-a întâmplat vreodată să vă îndrăgostiţi de cineva pe care îl/o vedeţi întâmplător într-un spatiu public şi ştiţi că e foarte posibil să nu-l/n-o ma...


Continue reading ...
 

Un copil a călărit un tigru fioros

Posted by ServereCs on Thursday, November 11, 2010,

Un copil a fost filmat în timp ce călărea un tigru, fără a avea nici un pic de frică faţă de animalul sălbatic – care nici el nu părea deranjat de băieţel.

O problemă intens discutată acum e dacă micuţul Mowgli – aşa cum a fost el denumit de internauţii din întreaga lume – călăreşte cu adevărat fiara sălbatică, sau este un trucaj.


Continue reading ...
 

Anda, ţi s-a făcut de măritiş?

Posted by ServereCs on Friday, November 5, 2010,

Halloweenul a însemnat distracţie şi pentru cântăreaţa Anda Adam şi iubitul ei, prezentatorul Victor Slav. Cei doi au ieşit în club împreună cu mai mulţi prieteni şi au petrecut noaptea de Halloween în spiritul american.

Chiar dacă până acum susţinea sus şi tare că nu are timp de măritiş şi nici de copii, cântăreaţa pare din ce în ce mai atrasă de ideea de a deveni mireasă. Astfel, Anda a ales să poarte de Halloween o rochie de mireasă, în timp ce mi...


Continue reading ...
 

Daniela Crudu s-a deghizat în scolăriţă de Halloween

Posted by ServereCs on Friday, November 5, 2010,

De Halloween, Daniela Crudu nu a stat acasă. Bruneta s-a distrat în club, unde a mers deghizată în şcolăriţă. Asistenta emisiunii “Neaţa cu Răzvan şi Dani” a mărturisit că a purtat uuniformă de elev de pe timpul regimului communist şi a avut mare succes cu ţinuta sa.

“Eu sărbătoresc Halloweenul în fiecare zi, deoarece cartierul în care locuiesc este al groazei. M-am costumat în şcolăriţă după vremea lui Ceaşcă (n.r- Nicolae Ceauşescu). Am avut mare...


Continue reading ...
 
 

Categories

This free website was made using Yola.

No HTML skills required. Build your website in minutes.

Go to www.yola.com and sign up today!

Make a free website with Yola