Browsing Archive: April, 2012

Pistolari cercetati de politisit

Posted by ServereCs on Tuesday, April 24, 2012,
Patru tineri sunt cercetaţi de poliţişti în urma unui scandal provocat pe raza municipiului Bârlad. Tinerii au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 ore, iar doi au prezentaţi în faţa instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

Poliţiştii bârlădeni au efectuat cercetări faţă de patru tineri – D. Marcel, în vârstă de 22 ani, C. George, în vârstă de 19 ani, C. Alin, în vârstă de 24 ani şi B. Ionuţ, în vârstă de 24 ani, toţi din municip...


Continue reading ...
 

Federația “Solidaritatea Sanitară” din România lansează proiectul

Posted by ServereCs on Tuesday, April 24, 2012,
Acces și participare la calificarea și consilierea profesională! Creșterea capacității de adaptare a salariaților din sănătate și asistență socială din Regiunea București-Ilfov la noile cerințe de pe piața muncii prin calificare și consiliere profesională!

Federația “Solidaritatea Sanitară” din România lansează un nou proiect, intitulat Acces și participare la calificarea și consilierea profesională! Creșterea capacității de adaptare a salariaților din s...


Continue reading ...
 

Braconaj piscicol la Braila

Posted by ServereCs on Thursday, April 19, 2012,
Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Braila au depistat pe timpul desfasurarii unei actiuni pe linia prevenirii si combaterii braconajului piscicol, doi cetateni care pescuiau in perioada de prohibitie. In data de 18 aprilie, in jurul orei 06.30, o patrula a politiei de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Braila pe timpul desfasurarii unei actiuni pe linia prevenirii si combaterii braconajului piscicol, l-au depistat pe Mihai D., in vars...
Continue reading ...
 

Carti de identitate false ascunse in pantofi

Posted by ServereCs on Thursday, April 19, 2012,
In cadrul unei actiuni pentru combaterea migratiei ilegale, politistii de frontiera ieseni au descoperit, ascunse in pantofii a doi barbati din Republica Moldova care intentionau sa intre in Romania, trei carti de identitate romanesti false. In cadrul cercetarilor, barbatii au recunoscut ca, ajutati de un conational care ii insotea, intentionau sa ajunga ilegal in Spatiul Schengen, folosindu-se de documentele romanesti false.
In data de 18 aprilie, politistii de frontiera din cadrul Sec...
Continue reading ...
 

Păţania moldoveanului Pâţu: a jefuit un taximetrist sub ameninţarea cuţitului, i-a furat maşina, dar s-a oprit cu ea într-un copac!

Posted by ServereCs on Saturday, April 7, 2012,
Iulian Pâţu, un tânăr în vârstă de 21 de ani din Suceava, a fost reţinut de procurori, după ce, vineri dimineaţă, în jurul orei 04.30, a jefuit un şofer de taxi, luându-i maşina şi banii, însă nu a reuşit să ajungă prea departe, izbindu-se cu autoturismul într-un copac.

Şoferul de taxi a povestit că s-a trezit cu cuţitul în gât, iar clientul care l-a tâlhărit i-a cerut să pună banii pe bordul maşinii şi să coboare. Poliţiştii ajunşi la locul acciden...
Continue reading ...
 

Ce târguri de Florii şi Paşte sunt în Bucureşti şi în ţară? Demonstraţii de încondeiat ouă, petreceri câmpeneşti şi plimbări cu ponei!

Posted by ServereCs on Saturday, April 7, 2012,
În apropierea sărbătorilor de Paşte, atât în Bucureşti, cât şi prin ţară sunt programate o serie de târguri tematice. Ce puteţi vedea la evenimentele de Paşte şi de Florii: demonstraţii de încondeiat ouă, produse pralinate, produse din ghimbir, articole din foi de porumb, petreceri câmpeneşti, plimbări cu trenuleţul sau cu ponei, mini-zoo cu iepuraşi, posibilitatea de a face poze cu Iepuraşul de Paşte şi microrecitaluri.

Bucureşti:
- Până pe 15 aprilie se d...
Continue reading ...
 
 

Categories

This free website was made using Yola.

No HTML skills required. Build your website in minutes.

Go to www.yola.com and sign up today!

Make a free website with Yola