Browsing Archive: March, 2011

Prințul William și Kate vor avea la nuntă două torturi, câte unul pentru fiecare

Posted by ServereCs on Wednesday, March 30, 2011,

Nunta prințului William cu Kate Middleton este de departe cel mai mediatizat eveniment britanic, anul acesta. După nenumărate discuții purtate de cei doi pe tema tortului de nuntă, până la urmă au decis că nu pot alege unul singur, pentru că, astfel, unul dintre ei ar fi neîndreptățit. Așadar, la nunta regală vor fi două torturi unul cu fructe și ornat cu flori pentru mireasă și unul cu biscuiți și ciocolată așa cum visează mirele.

Prințul Willliam iubește tortul cu ...


Continue reading ...
 

Bulgarii au protestat împotriva scumpirii carburanților blocând granița cu România

Posted by ServereCs on Wednesday, March 30, 2011,

Mii de bulgari din mai multe oraşe au blocat duminică, timp de o oră, drumul spre singurul pod de peste Dunăre dintre România şi Bulgaria în timpul unei acţiuni de protest împotriva preţurilor ridicate ale carburanţilor.

Mai mult, în zona oraşului Blagoevgrad a fost blocat şi principalul drum spre Grecia, în alte oraşe precum Varna, Plovdiv şi Sofia au fost blocate străzi principale, ceea ce a dus la formarea unor ambuteiaje enorme, informează Agerpres.

Aceasta este cea de-...


Continue reading ...
 

Deţinuţii de la Jilava vor cultiva lalele şi trandafiri

Posted by ServereCs on Wednesday, March 23, 2011,

În curând, în pieţele bucureştene nu se vor mai găsi flori aduse din Olanda, ci din Penitenciarul Jilava. Florin Georgescu, Preşedintele Asociaţiei Florarilor din România, va construi, în cadrul închisorii, sere în care se vor cultiva lalele, frezii, zambile, gerbera şi trandafiri. Mai mult, acestea vor fi îngrijite chiar de deţinuţi.

În ultimii doi ani, criza s-a făcut simţită şi în rândul florarilor. Aceştia se plâng că trebuie să plăteasă taxe multe pentru...


Continue reading ...
 

Viaţă de reporter de televiziune: la un pas de a fi călcat în direct

Posted by ServereCs on Wednesday, March 23, 2011,

Un reporter sportiv de la o televiziune din San Diego aproape a fost la un pas de a fi călcat de o maşină în timpul unei transmisii în direct.

Ben Higgins, directorul sportiv al postului de televiziune KGTV din San Diego, se afla în Tucson pentru a prezenta informaţii despre un meci de baschet. Însă, în timp ce vorbea la microfon, o dubiţă care mergea cu spatele aproape că l-ar fi călcat dacă operatorul nu i-ar fi făcut semne disperate şoferului neatent.


Continue reading ...
 

Prezentatoarea TV Daphne Burk şi-a aranjat ciorapii în văzul lumii

Posted by ServereCs on Wednesday, March 16, 2011,
Invitată în calitate de spectator la prezentarea de modă a casei Lanvin, din cadrul Săptămânii Modei de la Paris, prezentatoarea TV Daphne Burki, în vârstă de 30 de ani, a comis o gafă de neiertat pentru o persoană publică.

Chiar înainte de a intra în sala în care avea loc evenimentul, franţuzoaica s-a apucat să îşi analizeze ţinuta, probabil pentru a se asigura că dă bine în poză. Fără să se jeneze de faptul că se afla în mijlocul străzii, Daphne a început să...
Continue reading ...
 

Miley Cyrus recidivează: Iar a lovit un ziarist

Posted by ServereCs on Wednesday, March 16, 2011,
Cântăreaţa Miley Cyrus, în vârstă de 18 ani, pare să se fi transformat într-o veritabilă prinţesă războinică. La doar o zi după ce a luat la bătaie un jurnalist, l-a înjurat şi l-a scuipat, convinsă fiind că acesta îi împinsese mama, vedeta a recidivat.

Artistei i-a sărit ţandăra când a observat că la ieşirea din sala de fitness unde tocmai se antrenase era aşteptată de un grup de ziarişti. Fără să stea prea mult pe gânduri, s-a dus glonţ la unul dintre rep...
Continue reading ...
 

Vrei să te plimbe câinele cu şareta? Te costă 110 €!

Posted by ServereCs on Tuesday, March 8, 2011,

Emanuel Comeş are 25 de ani, e student în Cluj şi de curând şi-a deschis o afacere mai puţin obişnuită pe piaţa din România: face şarete la care poţi “înhăma” un câine de talie mare. Confecţionată din oţel şi cu cauciucuri rezistente, trăsurica are un preţ de 110 euro.

↑Ciobănescul german al lui Emanuel a făcut o “demonstraţie de forţă”, plimbând-o cu şareta pe sora tânărului, Diana

←Emanuel Comeş , un student din Cluj, are o afacere inedită: f...


Continue reading ...
 

E o groapă de gunoi? Nu, e curtea unui spital!

Posted by ServereCs on Tuesday, March 8, 2011,

Un morman de gunoaie a fost depozitat, în ultimele luni, în curtea spitalului din Râmnicu Sărat, judeţul Buzău. Deşeurile, adunate în urma renovării policlinicii aflate în aceeaşi curte, n-au fost îndepărtate, deşi reprezintă un adevărat focar de infecţie.

De un peisaj şi de un miros îngrozitoare au parte pacienţii spitalului din Râmnicu Sărat, judeţul Buzău! Un cititor al Libertăţii ne-a trimis pe adresa redacţiei mai multe fotografii cu mormanele de gunoaie c...


Continue reading ...
 
 

Categories

This free website was made using Yola.

No HTML skills required. Build your website in minutes.

Go to www.yola.com and sign up today!

Make a free website with Yola