Browsing Archive: October, 2011

Avocata fetei care ar fi fost violata de Cristi Tabara acuza tergiversarea anchetei: “Nu ştiu cine are interes să ţină dosarul într-un sertar"

Posted by ServereCs on Sunday, October 30, 2011,
Dosarul de viol al lui Cristi Tabara este departe de a fi solutionat de procurori. Ingrid Alexandrescu, avocata fetei care ar fi fost agresata sexual de realizatorul TV, sustine ca din luna iunie anchetatorii nu au intreprins niciun act de urmarire penala.

Magistratii au decis, pe 20 iunie 2011, inceperea urmaririi penale impotriva lui Cristi Tabara pentru viol. Atunci, judecatorii au cerut procurorilor sa realizeze testul poligraf al realizatorului TV, confruntarea cu victima, profilu...
Continue reading ...
 

Ce trebuie sa faci in caz de cutremur! Triunghiul vietii te poate salva

Posted by ServereCs on Sunday, October 30, 2011,
Rata seismelor mari a crescut in ultimii ani, omenirea fiind afectata de adevarate catastrofe. Sute de mii de vieti s-au pierdut doar in ultimul an, in urma cutremurului din Japonia si a celui de duminica, din Turcia. Salvarea multora dintre victime putea fi intr-o metoda simpla de supravietuire, numita triunghiul vietii.

Aceasta tehnica, numita triunghiul vietii, este simplu de pus in aplicare. In caz de cutremur, trebuie sa te lipesti de latura unei mese solide, de usa sau de o bucat...
Continue reading ...
 

S-a intins Goala pe un milion de lire

Posted by ServereCs on Thursday, October 20, 2011,

Pictorial. Tamara Ecclestone, excentrica fiica a bossului Formulei 1, a socat din nou, de data aceasta cu un pictorial… de milioane.

Mostenitoarea lui Bernie Ecclestone a pozat goala, intr-un morman de bancnote de 50 de lire sterline. In total, fotomodelul de 27 de ani a fost acoperit cu un milion de lire, bani pe care se lauda ca ii avea cash, in vila sa din Londra. Tamara va fi vedeta unui reality-show britanic, care se va numi “Billion Dollar Girl” (“Fata de un miliard de do...


Continue reading ...
 

Va fi Mumificat intr-un documentar TV

Posted by ServereCs on Thursday, October 20, 2011,

Macabru. Scandal in Marea Britanie, unde un documentar care urmeaza sa fie difuzat de Channel 4 va prezenta mumificarea trupului unui barbat, cu ajutorul metodelor folosite asupra faraonilor

Macabra productie TV, numita “Mumificandu-l pe Alan”, va fi prima de acest fel din istoria audio-vizualului. Trupul pe care se va face experimentul ii apartine unui barbat care a fost fascinat de tehnicile de conservare a cadavrelor din timpul faraonului Tutankamon.


Continue reading ...
 

Incendiu la locomotiva unui tren de marfă care circula între Petroşani şi Simeria!

Posted by ServereCs on Thursday, October 13, 2011,

Un incendiu a izbucnit, luni, la o locomotivă a unui tren de marfă care circula între Petroşani şi Simeria, în zona localităţii hunedorene Crivadia, fără a exista persoane rănite, iar pompierii intervin pentru stingerea focului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, incendiul se manifestă la compartimentul motoare al locomotivei unui tren de marfă care circula pe ruta Petroşani-Simeria, în zona localităţii Cr...


Continue reading ...
 

Steve Jobs, un vizionar lipsit de încredere şi un tiran absolut

Posted by ServereCs on Thursday, October 13, 2011,

Odată cu moartea vizionarului Steve Jobs, creatorul iPhone, iPad şi Mac, apar numeroase stiri despre acesta, fie ele pozitive sau negative.

Partea ascunsă a lui Jobs a ieşit la iveală odată cu moartea lui: lider exigent, nemilos, lipsit de încredere în oameni. Îi plăcea să îi testeze pe toţi care se aflau în subordine, să taie în carne vie dacă nu se făcea strict cum spunea el.

Pe scurt, un dictator obsedat de muncă, un tiran care nu ţinea cont de absolut nimic până...


Continue reading ...
 
 

Categories

This free website was made using Yola.

No HTML skills required. Build your website in minutes.

Go to www.yola.com and sign up today!

Make a free website with Yola