Browsing Archive: January, 2011

Botezatu o caută pe următoarea Claudia Schiffer a României

Posted by ServereCs on Saturday, January 29, 2011,

Joi, 3 februarie, de la ora 20.20 are loc premiera naţională a show-ului american Next Top Model. Antena 1 pariază din nou pe Cătălin Botezatu pentru acest proiect special. După succesul înregistrat cu show-ul “Burlacul”, Cătălin Botezatu revine pe 3 februarie la Antena 1, în postura de gazdă şi jurat al show-ului Next Top Model by Cătălin Botezatu.

Un format internaţional de succes, Next Top Model îşi propune să descopere, să testeze şi să susţină tinere care dores...


Continue reading ...
 

Impact au lansat clipul piesei “Today”

Posted by ServereCs on Saturday, January 29, 2011,
Cristina şi Mayer, adică trupa Impact, lansează videoclipul piesei “Today”. Regizat de Matei Mocanu, videoclipul porneşte de la ideea unei banale petreceri , ajungând ca pe parcurs sa surprinda tipologia fiecăruia dintre invitaţi.
Filmările au durat 12 ore, iar momentul de maximă tensiune s-a consumat odată cu sosirea pe platourile de filmare a şarpelui care în numai câteva secunde a reuşit să înlăture întreaga figuraţie prezentă.
Continue reading ...
 

Cătălin Botezatu: "Părinţii din România îşi penibilizează copiii cu pampoane şi fundiţe"

Posted by ServereCs on Monday, January 17, 2011,
Apreciat în ţară şi peste hotare pentru creaţiile vestimenatre pe care le realizează, designerul Cătălin Botezatu crede că părinţii români nu au bun gust atunci când vine vorba să le cumpere ţinute prichindeilor pe care îi au acasă.

Creatorul de modă a mărturisit, într-un interviu acordat site-ului unica.ro, că a fost tentat să pregătească o linie vestimentară pentru copii, deoarece nu suportă să-i vadă îmbrăcaţi penibil, însă a abandonat proiectul. Motivul? ...
Continue reading ...
 

Leo de la Strehaia atacă: "Crudu minte cu neruşinare, plânge cu lacrimi de milioane"

Posted by ServereCs on Monday, January 17, 2011,
Leo de la Strehaia a povestit propria versiune a celor intamplate intre el şi Daniela Crudu, in emisiunea "Acces Direct" de la Antena 1, acuzand-o pe frumoasa brunetă că minte "cu neruşinare".

"Cred că am fost lucrat de la început, a fost ceva premeditat. Nu a procedat corect, dacă vrei să iei banii, îi iei cu zâmbetul pe buze, nu cu japcă. Eu îmi cer mii de scuze realizatorilor emisiunii Neatza pentru că nu cred aşa ceva despre Răzvan şi nici despre producătoare că ar fi l...
Continue reading ...
 

Amplasarea corturilor în Vama Veche, interzisă?

Posted by ServereCs on Monday, January 10, 2011,

Potrivit unui nou proiect de lege al Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului, camparea pe plajele din România ar putea fi interzisă. Potrivit statisticilor cea mai afectată staţiune de pe litoralul românesc ar fi Vama Veche, informează Realitatea.net.
Potrivit articolului 21 al noului proiect de lege a turismului, “este interzis utilizatorilor plajelor cu destinaţie turistică, precum şi oricăror altor persoane:
a) camparea pe plajă;
b) amplasarea şi/sau montarea ...


Continue reading ...
 

Oana Roman: “Nu mai cred în Făt-Frumos”

Posted by ServereCs on Monday, January 10, 2011,

Oana Roman şi-a sărbătorit, vineri, onomastica pentru că în buletin numele ei este Ioana Roman, şi a fost celebrată în platoul emisiunii “Drept la ţintă” de la Kanal D. Fiica fostului premier Petre Roman spune că este foarte mulţumită de viaţa sa în acest moment, însă a precizat că nu îşi mai permite, la cei 34 de ani, să creadă în Făt-Frumos.

“Nu mai există Făt-Frumos pentru mine, eu la vârsta mea nu mai cred în aşa ceva. Sunt mulţumită cu mine, în ciuda...


Continue reading ...
 

Preşedintele Traian Băsescu se află la Predeal

Posted by ServereCs on Monday, January 3, 2011,

Preşedintele Traian Băsescu şi soţia sa, Maria, se află, vineri, în staţiunea Predeal. Primarul din Predeal, Ionuţ Goidescu, a declarat că preşedintele se află în staţiune, fiind cazat la vila de protocol din localitate, unde stă de fiecare dată când vine aici, potrivit Mediafax. Edilul a mai spus că este posibil ca în noaptea de Revelion preşedintele şi soţia sa să rămână la Predeal, dar nu este exclus nici ca şeful statului să meargă la Sinaia sau la Braşov...


Continue reading ...
 

Ger extrem la Miercurea Ciuc: minus 25 de grade

Posted by ServereCs on Monday, January 3, 2011,

Cea mai scăzută temperatură din ţară a fost înregistrată, vineri dimineaţa, la Miercurea Ciuc, unde mercurul termometrelor a coborât până la minus 25 de grade Celsius.

Potrivit Agerpres, toată noaptea a fost extrem de geroasă, cu temperaturi cuprinse între minus 23 şi minus 24 grade Celsius, iar la ora 4.00 mercurul a coborât până la minus 25 de grade Celsius, potrivit meteorologului de serviciu de la staţia meteo Miercurea Ciuc, Tanko Karoly.

Vremea se va menţine rec...


Continue reading ...
 
 

Categories

This free website was made using Yola.

No HTML skills required. Build your website in minutes.

Go to www.yola.com and sign up today!

Make a free website with Yola