Browsing Archive: October, 2010

Din 2012 biletele de avion s-ar putea ieftini cu 6-7%

Posted by ServereCs on Friday, October 22, 2010,

DANUBE FAB este un proiect iniţiat de Administraţia Română a Serviciilor de Trafic Aerian şi Autoritatea pentru Servicii de Trafic Aerian din Bulgaria, costul proiectului, estimat la aproximativ 5 milioane euro, fiind finanţat în proporţie de 50% de către Comisia Europeană, prin Programul Reţelei de Transport Transeuropene, iar Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii din România a fost desemnat coordonatorul proiectului în relaţia cu Agenţia Executivă TEN-...


Continue reading ...
 

Nicolas Cage nu va mai filma la Combinatul Hunedoara?

Posted by ServereCs on Friday, October 22, 2010,
Actorul Nicolas Cage ar putea renunţa la filmările de la Combinatul Siderurgic Hunedoara pentru producţia “Ghost Rider”, din cauza unor contracte care îl reţin în SUA.

“Filmările erau programate pentru 11-15 noiembrie, dar agentul lui ne-a sunat, dorind să reprogrameze pentru ianuarie, însă noi vom începe acolo nişte lucrări de ecologizare care nu pot fi amânate”, a declarat un angajat al ECO SID, compania care administrează Combinatul Siderurgic Hunedoara....
Continue reading ...
 

Alina Puşcaş: “Nu aş accepta să pozez nud”

Posted by ServereCs on Saturday, October 16, 2010,

Alina Puşcaş, protagonista din telenovela “Narcisa Sălbatică” de la Antena 1 se pregăteşte să facă marele pas şi se visează mămică. Între vedetă şi Viktor, iubitul ei a fost dragoste la prima vedere. În ceea ce priveşte locaţia nunţii, cei doi îndrăgostiţi sunt încă nehotărâţi: să fie România, Germania sau poate o ţară exotică.“Pe iubitul meu îl cheamă Viktor, are 30 de ani, este cetăţean german şi trăieşte de peste şase ani în România...


Continue reading ...
 

Operaţiunea de salvare a minerilor din Chile a costat aproximativ 20 de milioane $

Posted by ServereCs on Saturday, October 16, 2010,

Preşedintele chilian, Sebastian Pinera, a apreciat că operaţiunea de salvare a celor 33 de mineri, scoşi la suprafaţă miercuri după ce au fost blocaţi mai mult de două luni într-o mină din nordul ţării, a costat între zece şi 20 de milioane de dolari.

“Statul a acoperit două treimi” din cheltuieli, iar restul a fost finanţat prin donaţii private, a adăugat el.

Autorităţile au făcut apel în principal la trei companii pentru a săpa puţul de evacuare cu ajuto...
Continue reading ...
 

Elena Condrea, o prostituată româncă, arestată în Irlanda

Posted by ServereCs on Friday, October 8, 2010,

O tânără româncă a fost arestată zilele trecute, în Limerick, Irlanda, după ce autorităţile au urmărit-o în timp ce stătea pe marginea ueni străzi din oraş şi făcea cu mâna la maşini.

Elena Condrea, de 19 ani, se plimba în susul şi în josul străzii, sperând că va face rost de un client. La un moment dat, puţin după ora 11 seara, o maşină a oprit în dreptul fetei, iar după o scurtă discuţie cu şoferul, aceasta s-a urcat în automobil. Autorită...


Continue reading ...
 

Şi-a demolat singur hotelul cu cinci etaje

Posted by ServereCs on Friday, October 8, 2010,

Proprietarul unui hotel construit ilegal pe litoralul bulgar al Mării Negre a luat decizia de a-şi demola singur proprietatea, folosind propriile echipamente.

Această curioasă situaţie a fost anunţată ieri de Directoratul Naţional bulgar pentru Controlul Construcţiilor, din cadrul Ministerului pentru Dezvoltare Regională.

Hotelul, o clădire cu cinci etaje, era deja ridicat, însă Directoratul pentru Controlul Construcţiilor a emis un ordin de demolare invocând ...


Continue reading ...
 

Ca să scapi de grăsime, dormi mai mult

Posted by ServereCs on Friday, October 8, 2010,

Privarea de somn slăbeşte, oboseşte şi nu face bine sănătăţii. Totuşi, cercetătorii au concluzionat că pentru a scăpa de grăsime ar fi preferabil să dormi mai mult, nu mai puţin.

Studiul realizat de profesorii de la Universitatea din Chicago şi prezentat de Reuters arată că atunci când dormi puţin slăbeşti într-adevăr, dar nu scapi de grăsime, ci ţi se reduce masa musculară. Spre exemplu, în cazul subiecţilor participanţi la studiu, care au dor...


Continue reading ...
 

Două trenuri cu pasageri s-au ciocnit la graniţa Serbiei cu Bulgaria

Posted by ServereCs on Monday, October 4, 2010,

Două trenuri de călători s-au lovit frontal dimineaţă la graniţa dintre Bulgaria şi Serbia. Potrivit primelor informaţii, zece persoane au fost rănite în accident.

Cele două garnituri s-au ciocnit luni dimineaţă, în jurul orei 08.00. Autorităţile care au ajuns la faţa locului au declarat că zece persoane au fost rănite în urma incidentului, printre care şi copii. Două dintre victime au fost rănite foarte grav şi au fost transportate de urgenţă la spital.


Continue reading ...
 

20 de camioane NATO au fost incendiate în Pakistan

Posted by ServereCs on Monday, October 4, 2010,

Trei persoane şi-au pierdut viaţa şi alte opt au fost rănite luni, după ce 20 de camioane militare aparţinând NATO au fost atacate şi incendiate.

Potrivit autorităţilor, camioanele militare transportau provizii şi erau camioane-cisternă, destinate forţelor NATO mobilizate în Afganistan. Autovehiculele se îndreptau înspre oraşul-garnizoană Rawalpindi, aflat în apropiere de Islamabad.

"Trei persoane au murit şi opt sunt rănite. Ele au fost împuşcate şi este vorba ...


Continue reading ...
 
 

Categories

This free website was made using Yola.

No HTML skills required. Build your website in minutes.

Go to www.yola.com and sign up today!

Make a free website with Yola