Browsing Archive: April, 2011

Un poliţist a fost bătut şi împuşcat pentru că a deranjat o petrecere

Posted by ServereCs on Friday, April 29, 2011,

A avut ghinion de Paşte. Un poliţist Buzău a dat din greşeală peste un chef al aleşilor locali ai unui sat din Călăraşi în timp ce-şi plimba câinele, iar din această cauza petrecăreţii l-au bătut, au tras focuri de armă spre el şi l-au alergat cu maşinile pe câmp.

Patrupedul bărbatului a intrat pe poarta unei clădiri care părea părăsite, însă acolo erau mai mulţi aleşi locali care petreceau de mama focului. Teribil de deranjaţi, scandalagii l-au luat la băt...


Continue reading ...
 

Iată ce poţi face cu o banană!

Posted by ServereCs on Friday, April 29, 2011,

Un japonez a demonstrat că dacă eşti talentat, materialul în care te exprimi nu are nici o importanţă, reuşind să creeze adevărate sculpturi în banane.

Artistul japonez Keisuke Yamada se distrează sculptând diverse figuri în banane cu o lingură şi o scobitoare, pe post de unelte. Operaţiunea durează câteva minute, după care el le fotografiază şi apoi le mănâncă, înainte de a se înnegri. Piesele care i-au ieşit din mână sunt variate, precum de la Elvis Presle...


Continue reading ...
 

Un designer pasionat de cărţi vrea un parfum cu miros de librărie

Posted by ServereCs on Friday, April 22, 2011,

După ce zilele trecute a fost lansat un parfum cu aromă de şuncă de porc, acum vor scoate pe piaţă o mireasmă pentru iubitorii de cărţi.

Designerul Karl Lagerfeld care îndrăgeşte foarte mult cărţile şi mirosul acestora, intenţionează să lanseze parfumul ‘Paper Passion’, în colaborare cu parfumierul german Geza Schon.

Mai mult, s-ar părea că sticla va fi vândută într-o cutie de forma unei cărţi cu coperţi cartonate.


Continue reading ...
 

În ultimii trei ani, apartamentele s-au ieftinit în Bucureşti cu 2 %!

Posted by ServereCs on Friday, April 22, 2011,

În ciuda ieftinirilor pe care dezvoltatorii le anunţă cu mare tam-tam în fiecare an, relatitate este cu totul alta. Astfel, conform unui studiu realizat de către Ziarul Financiar, reducerile la imobile au fost ca şi inexistente în ultimii trei ani!

Preţurile în euro au scăzut, într-adevăr, în medie cu 15-17 %, dar aceste reduceri au fost aproape anulate de deprecierea puternică, de 13 %, a monedei naţionale. În aprilie 2008, când au început să scadă preţurile a...


Continue reading ...
 

O româncă a murit în Italia, după ce a căzut cu bicicleta

Posted by ServereCs on Thursday, April 14, 2011,

O româncă din Italia a încetat din viaţă în cursul zilei de duminică. Aceasta se afla în comă de aproximativ două săptămâni, în urma unui accident de bicicletă produs în Gravedona.

Femeia, în vârstă de 54 de ani, a căzut cu bicicleta luna trecută, s-a rănit grav şi a intrat în comă. Medicii îi anunţaseră deja pe membrii familiei că are slabe şanse de supravieţuire, iar în cursul zilei de duminică a decedat.

Potrivit anchetei deschise în acest caz, r...


Continue reading ...
 

Emil Boc s-a luat de un bătrân pentru că a crezut că e… jurnalist

Posted by ServereCs on Thursday, April 14, 2011,

Emil Boc are nervi întinşi la maxim mai ales la întâlnirile cu presa. Astfel, premierul României s-a răstit sâmbătă, la Miercurea Ciuc, la un reporter, apoi a luat la rost şi pe un bătrân care alerga după el, crezând că este tot jurnalist.

Un bătrân a simţit la Miercurea Ciuc pe pielea lui ce înseamnă să-l enervezi pe Emil Boc. Deşi bărbatul vroia doar să-i strângă mâna lui Boc, premierul a crezut că acesta este un jurnalist şi l-a luat la rost, anunţ...


Continue reading ...
 

La “Câștigi în 60 de secunde”, Dan Negru are recuzită de 100.000 de euro

Posted by ServereCs on Thursday, April 7, 2011,

Cel mai tare gameshow din lume, „Câştigi în 60 de secunde” se lansează pe 5 aprilie de la 20.20, în exclusivitate în România, la Antena 1. Premiul de 50.000 de lei este miza pentru care concurenţii licitează fiecare secundă, însă o parte dintre participnaţi mizează pe şansă şi pe show.

Este vorba despre invitaţii speciali ai lui Dan Negru, vedetele care au acceptat să-şi facă publică îndemânarea la „Câştigi în 60 de secunde”. Primul care va arăta că ...


Continue reading ...
 

Un avion Tarom s-a întors din drum din cauza unui zgomot suspect

Posted by ServereCs on Thursday, April 7, 2011,

Cursa Tarom, ROT415, Bucureşti – Madrid, s-a întors în deplină siguranţă pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti la aproximativ 35 de minute de la decolare.

Echipajul cursei a raportat apariţia unui zgomot în timpul procedurilor de decolare, iar comandantul aeronavei , pentru a asigura deplina siguranţă a pasagerilor, a decis preventiv întoarcerea pe Aeroportul Otopeni, conform procedurilor standard.

Aeronava de tipul Boeing 737-300, va intra într-o procedură...


Continue reading ...
 
 

Categories

This free website was made using Yola.

No HTML skills required. Build your website in minutes.

Go to www.yola.com and sign up today!

Make a free website with Yola