Browsing Archive: December, 2010

Procedura moţiunii a fost reluată, dar niciun parlamentar nu a votat

Posted by ServereCs on Tuesday, December 28, 2010,
Conducerea Parlamentului a decis joi să continue procedura moţiunii de cenzură asupra legii-cadru a salarizării bugetarilor pentru ca acest demers antiguvernamental să fie încheiat din punct de vedere juridic, însă senatorii şi deputaţii nu vor mai susţine declaraţii politice, după ce un bărbat s-a aruncat de la un balcon din sala plenului, în semn de protest.


"Procedura de desfăşurare a moţiunii trebuie să continue pentru ca ea să se închidă din punct de vedere juridic....
Continue reading ...
 

Ponta: "Nu putem să ne prefacem că nu s-a întâmplat nimic"

Posted by ServereCs on Tuesday, December 28, 2010,
Partidele parlamentare din opoziţie, PSD şi PNL, au anunţat că nu vor mai participa la şedinţa comună a Parlamentului care ar fi trebuit să aibă loc, joi, după ce un bărbat a fost grav rănit aruncându-se în semn de protest de la unul dintre balcoanele sălii de plen. "În faţa unei asemenea situaţii cu totul şi cu totul excepţionale noi cei de la PSD nu credem că mai putem continua această şedinţă şi dezbaterea la această moţiune. Ar fi un ultim gest de sfidare şi f...
Continue reading ...
 

Ne-au bătut rău, dar degeaba! | România – Rusia 20-35, la CE de handbal feminin

Posted by ServereCs on Sunday, December 19, 2010,

Echipa naţională de handbal feminin a României a fost înfrântă de selecţionata Rusiei, scor 20-35, în ultimul meci din faza grupelor principale de la Campionatul European ce se dispută în Danemarca şi Norvegia.

Scorul nu a contat însă deloc pentru că elevele lui Radu Voina erau deja calificate în semifinalele competiţiei, astfel încât şi-au permis să evolueze cu foarte multă lejeritate. Rusoaicele au luat repede avans, până în minutul 18 al primei reprize, ele con...


Continue reading ...
 

Dinel Staicu a fost condamnat la 12 ani de închisoare

Posted by ServereCs on Sunday, December 19, 2010,

Tribunalul Bucureşti l-a condamnat, joi, pe Dinel Staicu la 12 ani de închisoare în dosarul fraudării Băncii Internaţionale a Religiilor, majorând astfel pedeapsa de patru ani de închisoare primită de acesta la Judecătoria Sectorului 4, informează Mediafax.

Foto: Libertatea / Dinel Staicu are mari probleme cu legeaTot la 12 ani de închisoare a fost condamnat de Tribunalul Bucureşti şi fostul preşedinte al Băncii Internaţionale a Religiilor (BIR) Ion Popescu, la Judecătoria S...


Continue reading ...
 

Primul animal din lume născut din doi… taţi

Posted by ServereCs on Monday, December 13, 2010,

O echipă de cercetători americani a apelat la celulele stem pentru a crea un şoarece pornind de la bagajul genetic aparţinând a doi şoareci, ambii masculi, deschizând perspectiva pentru cuplurile de acelaşi sex de a avea proprii copiii genetici în viitorul nu foarte îndepărtat, informează Agerpres.

Cercetătorii din Texas au putut manipula celulele prelevate de la un fetus de şoarece mascul (cromozomii XY) pentru a produce o linie de celulele stem pluripotente induse (iPS).
...


Continue reading ...
 

Actorul Wesley Snipes îşi începe pedeapsa cu închisoarea

Posted by ServereCs on Monday, December 13, 2010,

Eroul seriei “Blade”, actorul Wesley Snipes este aşteptat astăzi să se prezinte la poarta penitenciarului pentru a-şi începe executarea pedepsei de 3 ani de închisoare, condamnare primită în procesul în care a fost acuzat de evaziune fiscală.

Actorul trebuie să se prezinte până la ora prânzului la McKean Federal Correctional Institution din Lewis Run, Pa.

Snipes, invitat marţi la emisiunea Larry King Live, mărturisea că este anxios din cauza faptului că va trebui s...


Continue reading ...
 

Florina Preda, prietena Iguanei, pictorial incendiar de Ziua Naţională a României

Posted by ServereCs on Tuesday, December 7, 2010,

Florina Preda, apetisanta brunetă care a fost îndrăgostită de Diana Ştefănescu, alias Iguana, a realizat un pictorial incendiar dedicat Zilei Naţionale a României. Sedinţa foto a avut loc în restaurantul”Le Parisien”.

“Întotdeauna mă bucur când vine ziua de 1 Decembrie pentru că e una dintre puţinele dăţi când uit de siluetă, de diete şi nu mă uit la câte calorii sunt la mine în farfurie. Ziua Naţională înseamnă pentru mine cele mai bune mâncăruri: săr...


Continue reading ...
 

Un copac a căzut pe Bulevardul Kiseleff, unde va avea loc parada de 1 Decembrie

Posted by ServereCs on Tuesday, December 7, 2010,
Un copac a căzut, în această dimineaţă, pe Bulevardul Kisellef din Bucureşti, pe porţiunea unde va avea loc parada militară, militarii aflaţi în zonă degajând carosabilul.
În urma incidentului, nicio persoană nu a fost rănită. Astăzi, începând cu ora 11.00, aproximativ 1.500 de militari şi tehnică militară aparţinând Ministerului Apărării Naţionale, Ministerului Administraţiei şi Internelor, Serviciului Român de Informaţii şi Serviciului de Protecţie şi Pază...
Continue reading ...
 
 

Categories

This free website was made using Yola.

No HTML skills required. Build your website in minutes.

Go to www.yola.com and sign up today!

Make a free website with Yola