Browsing Archive: May, 2011

Exclusiv | Mihaela și Cristi Borcea au petrecut «de despărţire» cu invitaţi şi cadouri!

Posted by ServereCs on Tuesday, May 31, 2011,

Despărţirea dintre Cristi (41 de ani) şi Mihaela (40 de ani), după 23 de ani de mariaj, e atipică pentru România, unde vedetele ne-au obişnuit cu divorţuri însoţite de scandaluri-monstru.

Libertatea a aflat din surse sigure că duminica trecută, cu o zi înainte de înfăţişarea la Judecătoria Buftea, când s-a şi pronunţat divorţul, Cristi şi Mihaela au organizat o superpetrecere la locuinţa lor din Pantelimon.

“Au chemat toţi prietenii comuni. Nu au lipsit av...


Continue reading ...
 

Liz Taylor s-a iubit cu Marilyn Monroe

Posted by ServereCs on Tuesday, May 31, 2011,

La două luni de la moartea legendarei actriţe Liz Taylor, informaţii senzaţionale despre viaţa ei amoroasă ies la iveală. Astfel, potrivit revistei americane National Enquirer, regretata vedetă a scris în jurnalele sale că s-a iubit cu frumoasa Marilyn Monroe.

Elizabeth Taylor, care s-a stins din viaţă la 79 de ani, în luna martie, a scris într-unul dintre jurnalele sale, potrivit National Enquirer, că a fost sedusă de celebra Marilyn Monroe. “Au participat amând...


Continue reading ...
 

Avionul președintelui Obama a ratat o tentativă de aterizare, în Connecticut

Posted by ServereCs on Sunday, May 22, 2011,

Air Force One, aeronava care îl transportă pe președintele american Barack Obama, a ratat o tentativă de aterizare la aeroportul Bradley Field, din Connecticut, dându-le mari emoții tuturor celor din anturajul liderului SUA.

A doua încercare a fost însă un succes iar Obama a ajuns la sol teafăr și nevătămat.

De vină pentru incident a fost vizibilitatea sub nivelul minim, piloții nereușind să vadă pista de aterizare de la altitudinea potrivită din cauza plafonului de nori.


Continue reading ...
 

Copiii instituționalizați în vizită la fabrica de ciocolată

Posted by ServereCs on Sunday, May 22, 2011,

75 de copii instituționalizați în cadrul unor centre de plasament din sectorul 4, vor vizita vineri, 20 mai, fabrica de ciocolată, pentru a deprinde tainele întregului proces de rafinare, procesare, turnare în forme și ambalare a dulciurilor.

Micuţii vor avea parte de o experienţă unică, vor “lucra” după o reţetă complexă ce îmbină lapte, fructe, fulgi de ciocolată, boabe de cacao aduse din Africa, America Centrală şi Asia, la final, putând savura propria ciocol...


Continue reading ...
 

Youtube va subtitra o parte dintre emisiunile transmise live

Posted by ServereCs on Monday, May 16, 2011,

În goana de privitori, YouToube a decs să traducă şi să subtitreze o parte dintre emisiunile care sunt transmise live pe Internet, informează evz.ro.

Ieri, Google a anunţat într-o conferinţă de presă că va lansa un serviciu pe YouTube care va subtitra o parte dintre programele transmise live.

Traducerile vor fi făcute de oameni, iar în cel mai scurt timp utilizatorii vor beneficia de subtitrarea în timp real a ştirilor, emisiunilor sau conferinţelor de presă în l...


Continue reading ...
 

Omar bin Laden vrea să dea SUA în judecată pentru uciderea tatălui

Posted by ServereCs on Monday, May 16, 2011,

Omar ben Laden acuză Statele Unite că uciderea tatălui său, Osama ben Laden, a fost un act criminal şi vrea să denunţe acest fapt. Anunţul fiului teroristului a apărut pe un site islamist.

Omar, care este unul dintre cei mai mari fii ai teroristului, spune că el, şeful Al Qaida şi ceilalţi fii ai lui Osama ben Laden au de gând să acţioneze în instanţă împotriva Statelor Unite. Mai mult, bărbatul îi acuză pe cei care au aruncat trupul lui Osama ben Laden în mare c...


Continue reading ...
 
 

Categories

This free website was made using Yola.

No HTML skills required. Build your website in minutes.

Go to www.yola.com and sign up today!

Make a free website with Yola