Viorel Filip, in varsta de 52 de ani, patron al restaurantelor L’incontro din Bucuresti, a fost ingropat, ieri, dupa ce joi seara a cazut cu ATV-ul intr-un canal de irigatii din comuna Berceni. La inmormantare au participat peste o suta de persoane, intre care mai multi membri ai lumii interlope. Printre acestia s-a numarat si celebrul Nicu Maharu.

Condus de o masina mortuara de lux, cortegiul funerar a fost compus din zeci de masini scumpe, care au facut ca strada din fata cimitirului “Adormirea Maicii Domnului” de la marginea comunei Berceni sa arate ca un adevarat salon auto. Moartea lui Filip a adus in jurul gropii deschise un puhoi de oameni, intre care s-au numarat mai multi interlopi din “vechea garda”, care, cu ani in urma, controla o buna parte din strazile Capitalei. Dintre acestia, singurul cunoscut publicului larg este Nicu Maharu, care a tinut capul de afis al ziarelor din ipostaza de iubit al Simonei Sensual.
Client obisnuit al localului din Berceni, Maharu era prieten de pahar al lui Filip, care, la randul sau, era un mare amator de petreceri. La inmormantare, Maharu era in mod evident afectat de moartea prietenului sau, avand fata devastata de durere si de oboseala priveghiului.