Dragoste, împlinire, cuvinte aruncate fără rost, despărţire, singurătate, asteptare… pe scurt, “GoodBye”, cel mai recent videoclip al Fly Project.

Filmat pe parcursul a trei zile, în locaţii diferite, şi regizat de către Alex Ceauşu, videoclipul piesei “Goodbye” urmăreşte viaţa a doi oameni, cândva un cuplu, ale căror destine mai au ca numitor comun aşteptarea în singurătate.
“Povestea piesei este povestea oricui. Oricine a spus sau i s-a spus “GoodBye”. Normal, unele poveşti pot avea un final fericit, altele… nu. Depinde numai de protagoniştii poveştii. În cazul videoclipului nostru e mult mai bine să vedeţi voi ce soartă îşi aleg personajele”, povestesc Tudor şi Dan, Fly Project.

Alături de Lia Sinchevici şi Viorel Cojanu, videoclipul se bucură de participarea extraordinară a maestrului Sebastian Papaiani, de data aceasta într-un altfel de rol. La capitolul “figuraţie specială”, un loc important îl ocupă căţelul studiourilor din Buftea, care deşi nu apare în videoclip, nu a părăsit niciun moment locaţia şi şi-a manifestat buna-dispoziţie pe întreaga durată a filmării.