Chiar și pentru vecinii săi, pistolarul care a masacrat 26 de copii și educatori de la o scoala elementara aici rămâne oarecum de un mister.

"Vreau să știu mai multe", a declarat Len Strocchia, care trăiește mai puțin de jumătate mile departe de casa lui shooter.

Autoritățile spun Adam Lanza, 20, a ucis mama, Nancy Lanza, de la lor de bine-to-do acasă vineri dimineața, înainte de conducere la Sandy Hook elementar unde a luat cu asalt în și comis una dintre cele mai grave atacurile armate din școli de masă din istoria Statelor Unite. Victimele au fost 20 de prima clasa-și șase staffers, inclusiv principal.

Părinții lui Adam Lanza au divortat acum cativa ani. Mesajele au plecat cu tatăl său, Petru Lanza, nu au fost returnate.

Sambata, Strocchia mergeam pe stradă pentru a vedea prima mana shooter-ul de casa, dar a fost interzis să meargă trecut o baricada de poliție în apropierea acasă Lanza.

"Vreau să știu ce casă și de ce nu i-am cunoaște," tatăl a doi adolescenti a spus Yahoo News.

Un alt vecin știa Adam Lanza. Megan, care a refuzat să dea numele ei de familie, a fost un coleg de clasa a shooter-ul de la grădiniță, prin scoala de mijloc.