Patru tineri sunt cercetaţi de poliţişti în urma unui scandal provocat pe raza municipiului Bârlad. Tinerii au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 ore, iar doi au prezentaţi în faţa instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

Poliţiştii bârlădeni au efectuat cercetări faţă de patru tineri – D. Marcel, în vârstă de 22 ani, C. George, în vârstă de 19 ani, C. Alin, în vârstă de 24 ani şi B. Ionuţ, în vârstă de 24 ani, toţi din municipiul Bârlad, pentru săvârşirea infracţiunilor de loviri sau alte violenţe, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, încăierare şi pentru infracţiunea prevăzută de art. 2 alin. 1 pct. 1 din Legea 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire sociala, a ordinii si liniştii publice.

În după-amiaza de 19.04.2012, D. Marcel şi C. George se deplasau cu un autovehicul tip taxi pe raza municipiului Bârlad. La un moment dat, cei doi tineri i-au observat în zona centrală a municipiului Bârlad pe C. Alin şi B. Ionuţ cu care se aflau într-o stare conflictuală. În momentul întâlnirii, cei patru tineri şi-au adresat cuvinte jignitoare, iar ulterior au început să se lovească reciproc.

Imediat la faţa locului au intervenit mai multe echipaje din cadrul Poliţiei municipiului Bârlad, cei patru fiind conduşi la sediul instituţiei pentru audieri.