Leo de la Strehaia a povestit propria versiune a celor intamplate intre el şi Daniela Crudu, in emisiunea "Acces Direct" de la Antena 1, acuzand-o pe frumoasa brunetă că minte "cu neruşinare".

"Cred că am fost lucrat de la început, a fost ceva premeditat. Nu a procedat corect, dacă vrei să iei banii, îi iei cu zâmbetul pe buze, nu cu japcă. Eu îmi cer mii de scuze realizatorilor emisiunii Neatza pentru că nu cred aşa ceva despre Răzvan şi nici despre producătoare că ar fi luat bani de la Daniela pentru a nu o da afară. Este o minciună foarte mare, nu există aşa ceva. Daniela Crudu minte cu neruşinare, plânge cu lacrimi de milioane. Are un tupeu maxim", a declarat Leo de la Strehaia.

Bărbatul a povestit, de asemenea, că după ce a cunoscut-o mai bine pe Daniela, nu şi-a mai dorit doar o seară alături de ea, ci a vrut să iniţieze o relaţie serioasă.

"Ne-am văzut la vreo 4-5 zile după momentul în care ne-am trimis SMS-uri, în care mi-a dat contul ei bancar pentru a-i vira banii. Am vrut să mă întâlesc cu ea şi mai devreme, dar am fost ocupat, nu aveam timp. Am mers la restaurant, mi-a povestit că-i amărâtă, că n-are maşină, că avea un automobil de la prietenul ei din Timişoara, dar i-a fost cerută înapoi. Mie mi-a plăcut de ea şi m-am schimbat, am vrut o relaţie, n-am mai vrut doar o seară. Atunci am lăsat lucrurile să decurgă de la sine", a explicat Leo.