Cel mai tare gameshow din lume, „Câştigi în 60 de secunde” se lansează pe 5 aprilie de la 20.20, în exclusivitate în România, la Antena 1. Premiul de 50.000 de lei este miza pentru care concurenţii licitează fiecare secundă, însă o parte dintre participnaţi mizează pe şansă şi pe show.

Este vorba despre invitaţii speciali ai lui Dan Negru, vedetele care au acceptat să-şi facă publică îndemânarea la „Câştigi în 60 de secunde”. Primul care va arăta că ştie să dea cu mătura şi nu numai este Victor Ciutacu. Fiind un gameshow bazat exclusiv pe obiecte de uz casnic, “Câştigi în 60 de secunde” are nevoie de o recuzită pe măsură. Fie că ne referim aici la pahare, creioane, becuri, hârtie igienică, toate au fost achiziţionate în cantităţi uriaşe, ţinând cont că înainte de participarea la show există o perioadă de cantonament în care concurenţii pot încerca o probă ori de câte ori vor.

Astfel, pentru cel mai tare show quiz din Romania Echipa de la “Câştigi în 60 de secunde” s-a pregătit temeinic. Pentru a câştiga premiul cel mare concurenţii trebuie să îşi dovedească îndemânarea, rezolvând cu brio probe cât mai diferite ce implică obiecte casnice cât mai diverse.

Pentru pregătirea probelor, echipa de la “Câştigi în 60 de secunde” a trebuit să meargă la cumpărături. Au fost cumpărate nu mai puţin de 1 milion de baloane, 1 milion de becuri şi 1 milion de role de hârtie igienică. Doar pentru recuzită, echipa de producţie a cheltuit peste 100.000 de euro, pe când decorul a costat peste o jumătate de milion de euro.