Designerul Cătălin Botezatu va fi alături de iubita lui, Denisa Nechifor, la evenimentul pe care aceasta îl organizează pentru fetiţa lui Rotariu. Micuţa Kassandra mai are nevoie de multe operaţii pentru a fi un copil normal din punct de vedere fizic.

Cătălin Botezatu se întoarce sâmbătă în ţară şi şi-a anunţat iubita că nu va lipsi de la evenimentul caritabil organizat de Denisa. Designerul nu a preizat în ce mod o va ajuta pe micuţa Kassandra Rotariu, însă va fi prezent la eveniment şi speră că fetiţa poată fi ajutată în urma strângerii de fonduri, de după evenimentul care va avea loc sâmbătă, de la ora 16.45, la sala Polivalentă din Bucureşti.

În deschiderea evenimentului va cânta Ştefan Stan, recentul câştigător al concursului „Vocea României". Începând cu ora 17.00 va avea loc un turneu de fotbal în sală la care vor participa echipele „Steaua 1986", „Naţionala de Aur", echipa naţională a artiştilor şi echipa naţională a jurnaliştilor. Printre mulţi alţii, spectatorii îi vor putea revedea şi aplauda pe Gică Hagi, Gică Popescu, Helmuth Duckadam, Iosif Rotariu, Tudorel Stoica, Miodrag Belodedici, Adrian Bumbescu, Adrian Enache sau Ghedi Kamara, care se vor înfrunta în patru meciuri de câte două reprize a 15 minute fiecare. Premierea echipelor va fi făcută de către Helmuth Duckadam şi Iosif Rotariu.