Fostul dinamovist Cristian Pulhac(26 de ani) a debutat duminica trecută În ”Primera Division” pentru noua sa echipă, Hercules, în meciul din campionat contra lui Espanyol (0-3). Fotbalistul e împrumutat de ”roş-albi” la trupa iberică pentru suma de 250. 000 euro. După 12 etape, trupa din Alicante e pe locul 14 (din 20), cu 12 puncte acumulate.

Libertatea: De ce ai jucat abia acum într-un meci oficial de campionat? Nu te-ai acomodat?
Crisit Pulhac: Faptul că n-am jucat până acum n-are nici o legătură cu perioada de acomodare. Sunt probleme diferite. Eu sunt doar împrumutat la Hercules, pe un an. La echipă sunt jucători care au contract pe 4-5 sezoane şi trebuie să joace înaintea mea. Mi se pare normal!

Tu îţi doreşti să rămâi la Hercules?
Normal! Sper ca, până-n vară, să-i conving, prin evoluţiile mele, pe cei de la Hercules să mă păstreze. Îmi doresc enorm să rămân în Spania. Oricum, e devreme să vorbesc despre ce va fi din 2011, nu s-a terminat nici acest tur de şi lucrurile se pot schimba peste noapte. Momentan, e bine că antrenorul Esteban Vigo mi-a dat încredere şi m-a introdus pe teren.

Ai colegi celebrii, de exemplu atacantul francez David Trezeguet? Cum se comportă în vestiar?
”Trezegol” e un băiat de treabă şi modest. ”Aere de vedetă” sunt doar în România. Aici nu se pune problema, suntem toţi la fel. Nu s-a lăudat niciodată cu CV-ul lui sau cu trofeele câştigat. Însă, e adevărat că este foarte respectat, cunoscut şi iubit de către fani.