CRBL şi soţia sa, Elena, şi-au botezat, duminică, fetiţa Alessia Ecaterina, la Biserica Sf. Ecaterina, din Capitală. Cântăreţul a declarat că a fost un eveniment cu totul şi cu totul deosebit şi a mai spus că i-ar plăcea să aibă şi un băieţel sau chiar încă o fetiţă.

“Petrecerea fost ca un bairam aşa, ca pe vremuri. Invitaţi au fost prietenii apropiaţi şi familia. A fost o petrecere rapidă că de azi (luni - n.r) a început postul şi nu am putut să ne lungim”, a declarat CRBL, prin telefon, la Acces Direct.

“Alessia e destul de grabită, creşte parcă foarte repede. Parcă deja vrea să vorbească, vrea să stea în picioare, noi nu ne grăbim dar se pare că ea se grăbeşte”, a mai spus vedeta.

Întrebat de prezentatoarea Simona Gherghe dacă mai vor un copil, cântăreţul a mărturisit că da…: “Dacă ar fi după Elena, ea ar vrea să se oprească la Alessia. Dacă ar fi după mine nu aş vrea să ne oprim la Alessia. Un baiat ar mai colora familia. Dar şi încă o fată mi-ar placea. Am deja două fete acasă, m-aş descurca şi cu trei.