Lord Justice Leveson sa plâns Marea Britanie funcţionarului public de sus, după un ministru de cabinet au exprimat îngrijorarea cu privire la ancheta sa in presa, aceasta a apărut.

Educaţie Secretarul Michael Gove a declarat în februarie că dezbaterea în jurul valorii de audieri ar putea eroda libertatea de exprimare.

Care a determinat judecătorul să contacteze de cabinet Sir Jeremy Heywood.

Lord Justice Leveson se înţelege a fi îngrijorat de faptul că, dacă domnul Gove vorbea pentru tot cabinetul ar putea submina anchetei sale.
schimburi Sharp

Domnul Gove a spus un prânz galerie de presă de la Westminster ca exista “o atmosferă de răcire faţă de libertatea de exprimare, care emana de la dezbaterea în jurul valorii de Leveson”.

Au fost schimburi de obiecte ascuţite între Domnul şi Justiţie Leveson Gove domnul când a dat dovada, ulterior, sa anchetă în luna mai.

Preocupare Domnului Justiţie Leveson a fost bazat în jurul valorii de audieri în cultură, în practicile şi etice ale presei fiind o anchetă publică, care au fost stabilite de către guvern, pe cheltuiala contribuabililor.

Cu toate acestea, BBC înţelege că un titlu în Mail on Sunday – “” ameninţare pentru a iesi “Leveson asupra implicare ministru” – nu este exactă.