Joi, 3 februarie, de la ora 20.20 are loc premiera naţională a show-ului american Next Top Model. Antena 1 pariază din nou pe Cătălin Botezatu pentru acest proiect special. După succesul înregistrat cu show-ul “Burlacul”, Cătălin Botezatu revine pe 3 februarie la Antena 1, în postura de gazdă şi jurat al show-ului Next Top Model by Cătălin Botezatu.

Un format internaţional de succes, Next Top Model îşi propune să descopere, să testeze şi să susţină tinere care doresc să pătrundă în fascinanta lume a modelingului. Creat de super top-modelul Tyra Banks, programul a ajuns deja la al 15-lea sezon în Statele Unite unde a înregistrat un succes răsunător. Show-ul a oferit femeilor de peste ocean şansa unică de a se face remarcate şi de a primi paşaportul spre celebritate.

Pentru statutul de top model, dar mai ales pentru marele premiu – un contract în valoare de 50.000 de euro, oferit de una dintre cele mai prestigioase agenţii de modeling din România – se vor lupta la Next Top Model by Cătălin Botezatu 12 fete, alese în urma unui riguros casting desfăşurat în marile oraşe ale ţării.

Odată intrate în competiţie, concurentele vor fi supuse unui set de probe profesionale, incitante şi uneori extreme, pentru a-şi dovedi talentul şi dedicarea necesare în industria modei. Frumuseţea nu este singura calitate pe care tinerele trebuie să o probeze pentru a deveni următorul top model al României. Seriozitatea, spontaneitatea, ambiţia şi inteligenţa sunt şi ele atribuite obligatorii pentru concurente.

Concurentele nu vor fi însă singure în această competiţie. Cătălin Botezatu va fi cel care le va îndruma şi le va urmări evoluţia în toate etapele antrenamentelor specifice, ca preşedinte al juriului. Mirela Vescan – make up artist, Liviu Ionescu – creatorul şi motorul celebrei agenţii MRA, Gabriel Hennessey – fotograf şi Laurent Tourette- hair stylist internaţional vor descoperi alături de Botezatu viitorul model de succes.