Unele femei care au iubiţi mult mai înalţi decât ele se plâng că se simt prea… micuţe. Sau poartă mereu tocuri exagerate care le distrug picioarele şi spatele, numai ca să fie “la înălţime”. Mai sunt şi domnişoare care se tem că iubiţii lor cu mulţi centimetri în plus se vor plictisi într-o zi de ele şi vor dori o prietenă sau soţie înaltă. Ei bine, această temere e absurdă. Dacă s-a îndrăgostit de tine în ciuda centimetrilor în minus înseamnă că nu doreşte pe altcineva în funcţie de înălţime. Mai mult, doamnele şi domnişoarele aflate în astfel de situaţii au motive pentru care să se bucure că au alături un ditamai bărbatul.

Şase motive pentru care e bine să ai un iubit înaltPrimul şi poate cel mai important motiv este faptul că pe lângă un înalt, o domnişoară mai micuţă pare firavă, delicată şi gingaşă, exact aşa cum ar trebui să fie o femeie.

Mai mult, chiar dacă nu e nevoită să poarte tocuri înalte mereu, când are chef să-şi pună încălţăminte cu tocul de 10 sau chiar 15 centimetri nu va fi mai înaltă decât partenerul ei.

Pe de altă parte, dacă are un iubit înalt, ea nu trebuie să se teme că acesta îi va împrumuta hainele. Da, sună ciudat, dar sunt indivizi care mai iau câte o bluză, câte o pereche de pantaloni de trening sau un tricou de-al iubitei.

Într-o mulţime de oameni, iubitul înalt este util, deoarece se află… deasupra tuturor şi dacă vrei să vezi şi tu ce se întâmplă (spre exemplu la un concert), poţi să te urci pe umerii lui şi s-a rezolvat.

Ştersul prafului de pe şifonier? Rezolvat, deoarece el ajunge fără ca măcar să se ridice pe vârfuri.

Dacă e mare, înseamnă că este şi puternic. Nu o fi vreun musculos, dar oricum poate să intimideze uşor un alt individ mai firav decât el. Aşadar, domnişoarele cu iubiţi înalţi se pot simţi în siguranţă.